Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.03.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


ALK CoPilot Live 7

Om uw GPS-apparaat bij te werken: ALK CoPilot Live 7 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw ALK CoPilot Live 7 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Run Copilot applicatie en klik in het menu -> "Beheer eigen bestemmingen".
  3. Om te vermijden om in het geheugen gedupliceerd informatie, dan moet je alle items verwijderen behalve de laatste. Op deze manier de categorie niet zal worden opgeheven. Herhaal de procedure te schrappen en spannend voor elk item, totdat er slechts een overblijft.
  4. Ga nu naar Menu -> "Import eigen bestemmingen".
  5. Selecteer nu de komma als scheidingsteken en klik op "Doorgaan". Identificeer de informatie velden als Lontigude, Latitude en naam. Klik op "Finish" en je bent klaar.
  6. Met alle informatie toegevoegd, klikt u op "File / Data Download". Zet de bestanden direct op uw mobiele telefoon als deze is aangesloten op uw PC, of ook u kunt de informatie kopiëren naar de geheugenkaart.
  7. Kies de regio bedekt met een snelheid van camera-informatie en klik vervolgens op "Finish". Klik op "Download", vervolgens op "Finish" twee keer. Tot slot heb je in staat te stellen de categorie "Travel & Transport en Radar Vallen" en dat is alles.


 

KLANT REACTIES

Alexandre Rousseau - 2024-03-01

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.

Ethan Fournier - 2024-02-29

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!

Antoine Fontaine - 2024-02-27

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.