Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.03.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Druk op de reset-toets. Druk vervolgens op en houd Power On en UP-toets op uw Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0 apparaat totdat u zie "USB Update Mode" op het scherm.
  3. Sluit uw Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0 apparaat met de pc via een USB-kabel. Zodra uw pc herkent als externe opslag Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0 uw apparaat, hebt u om de map te openen ". / Alpine / content / speed camera" en verwijder alle bestanden daar.
  4. Kopieer de uitgepakte bestanden in de map ". / Alpine / content / speed camera". Eenmaal klaar haal de USB-kabel uit uw Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0 apparaat. Druk op RESET toets te drukken, en de Power On. Opstarten duurt lang voor de eerste keer na de update.
  5. Om waarschuwingen voor snelheidscontroles activeren, moet je naar buiten te gaan met uw Alpine Blackbird PMD-B200P V2.0 apparaat en GPS-dekking krijgen. Nu klikt u op "Navigations menu -> Instellingen -> Waarschuwingen" en activeer hoorbare waarschuwing bij het naderen van de flitspaal. U kunt ook activeren "Zichtbaar Waarschuwing".


 

KLANT REACTIES

Lily Thomas - 2024-02-27

Verbazende dienst. Thanksssss!!!

Mathéo Roy - 2024-02-26

I 'm gonna gebruik het veel.

Ambre Bourgeois - 2024-02-26

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u