Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 24.04.2019

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Alpine INA-W910R

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Alpine INA-W910R met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Alpine INA-W910R apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Schakel het toestel aan en steek de SD-kaart in INA-W910R. De SD-kaart slot is toegankelijk door op de "Eject / Tilt" hard toets. "Eject / Tilt" hard sleutel ligt zoals hieronder aangegeven. Druk vervolgens op de "Open" te drukken.
  3. Reset INA-W910R om de update te initialiseren. De "Reset" harde sleutel ligt zoals hieronder aangegeven. Gebruik een potlood om de "Reset" harde druk op de toets.
  4. De update is voltooid zodra de popup melding "Navigation Update Succesvol" wordt weergegeven. Druk op de "OK" te drukken.
  5. De update proces kan enkele minuten duren. Gelieve u te wachten tot de bevestiging scherm.


 

KLANT REACTIES

Chloé Gaillard - 2019-04-24

Tevreden

Inès Lopez - 2019-04-24

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u

Elisa Gaillard - 2019-04-22

Bedankt voor de steun. Geweldige service.