Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 09.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Alpine INE-W925R

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Alpine INE-W925R met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Alpine INE-W925R apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. De installatieprocedure heeft drie hoofdstappen. Uw MicroSD geheugenkaart voor te bereiden. Verzamelen van informatie van uw apparaat Alpine INE-W925R. En tot slot de installatie van de snelheid camera database.
  3. Stekker een MicroSD-kaart geformatteerd in FAT of FAT32 (NTFS niet gebruiken) op uw PC. Kopieer de map met de naam autorun in de hoofdmap van uw MicroSD-geheugenkaart.
  4. De MicroSD-kaart halen uit uw PC en ga naar uw auto. Verwijder de afneembare faceplate voor toegang tot de MicroSD-kaartsleuf. Sluit de MicroSD-kaart in de Alpine INE-W925R. De afneembare faceplate van toepassing, en uw Alpine INE-W925R inschakelen. Wijzigen naar ontsteking positie in de auto.
  5. Synctool wordt opgestart. Druk op de knop 'verzamelen apparaatinformatie'. Druk op knop OK zodra de procedure is voltooid. Vervolgens drukt u op Stop en bevestig uw keuze met Ja.
  6. Uw MicroSD-kaart uit de Alpine INE-W925R verwijderen. Alpine INE-W925R kan zichzelf automatisch opnieuw gestart.
  7. Steek uw MicroSD-kaart in uw PC opnieuw. Kopieer de map geïdentificeerd als back-up, die u eerder hebt uitgepakt in de autorun-map van uw MicroSD-kaart. Vervolgens weer terug naar uw auto, en herhaal de procedure voor tampon ter uw MicroSD-kaart in uw Alpine INE-W925R.
  8. Synctool wordt opgestart. Druk op de knop Updates naar uw apparaat kopiëren dit keer. Bevestig met de Yes om te starten van de procedure. Wanneer u klaar bent drukt u op Stop en bevestigen met Ja. Uw Alpine INE-W925R is bijgewerkt!


 

KLANT REACTIES

Raphaël Lefebvre - 2023-02-08

Net vernieuwde het!!!

Maxime Caron - 2023-02-07

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.

Sarah Girard - 2023-02-07

Groeten, ik wilde alleen maar persoonlijk dank u voor de aandacht die u hebt genomen in mijn bestelling