Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.10.2020

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Alpine INE-W987D

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Alpine INE-W987D met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Alpine INE-W987D apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. De installatieprocedure heeft drie hoofdstappen. Uw SD geheugenkaart voor te bereiden. Verzamelen van informatie van uw apparaat Alpine INE-W987D. En tot slot de installatie van de snelheid camera database.
  3. Stekker een SD-kaart geformatteerd in FAT of FAT32 (NTFS niet gebruiken) op uw PC. Kopieer de map met de naam autorun in de hoofdmap van uw SD-geheugenkaart.
  4. De SD-kaart halen uit uw PC en ga naar uw auto. Open de weergave om toegang tot de SD-kaartsleuf. Sluit de SD-kaart in de Alpine INE-W987D. Sluit het beeldscherm, en uw Alpine INE-W987D inschakelen. Wijzigen naar ontsteking positie in de auto.
  5. Synctool wordt opgestart. Druk op de knop 'verzamelen apparaatinformatie'. Druk op knop OK zodra de procedure is voltooid. Vervolgens drukt u op Stop en bevestig uw keuze met Ja.
  6. Uw SD-kaart uit de Alpine INE-W987D verwijderen. Alpine INE-W987D kan zichzelf automatisch opnieuw gestart.
  7. Steek uw SD-kaart in uw PC opnieuw. Kopieer de map geïdentificeerd als back-up, die u eerder hebt uitgepakt in de autorun-map van uw SD-kaart. Vervolgens weer terug naar uw auto, en herhaal de procedure voor tampon ter uw SD-kaart in uw Alpine INE-W987D.
  8. Synctool wordt opgestart. Druk op de knop Updates naar uw apparaat kopiëren dit keer. Bevestig met de Yes om te starten van de procedure. Wanneer u klaar bent drukt u op Stop en bevestigen met Ja. Uw Alpine INE-W987D is bijgewerkt!


 

KLANT REACTIES

Emma Rousseau - 2020-09-30

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen

Lisa Garcia - 2020-09-30

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u

Nina Bernard - 2020-09-27

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.