Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.04.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Alpine INE-W990BT

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Alpine INE-W990BT met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Alpine INE-W990BT apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. De installatieprocedure heeft drie hoofdstappen. Uw SD geheugenkaart voor te bereiden. Verzamelen van informatie van uw apparaat Alpine INE-W990BT. En tot slot de installatie van de snelheid camera database.
  3. Stekker een SD-kaart geformatteerd in FAT of FAT32 (NTFS niet gebruiken) op uw PC. Kopieer de map met de naam autorun in de hoofdmap van uw SD-geheugenkaart.
  4. De SD-kaart halen uit uw PC en ga naar uw auto. Open de weergave om toegang tot de SD-kaartsleuf. Sluit de SD-kaart in de Alpine INE-W990BT. Sluit het beeldscherm, en uw Alpine INE-W990BT inschakelen. Wijzigen naar ontsteking positie in de auto.
  5. Synctool wordt opgestart. Druk op de knop 'verzamelen apparaatinformatie'. Druk op knop OK zodra de procedure is voltooid. Vervolgens drukt u op Stop en bevestig uw keuze met Ja.
  6. Uw SD-kaart uit de Alpine INE-W990BT verwijderen. Alpine INE-W990BT kan zichzelf automatisch opnieuw gestart.
  7. Steek uw SD-kaart in uw PC opnieuw. Kopieer de map geïdentificeerd als back-up, die u eerder hebt uitgepakt in de autorun-map van uw SD-kaart. Vervolgens weer terug naar uw auto, en herhaal de procedure voor tampon ter uw SD-kaart in uw Alpine INE-W990BT.
  8. Synctool wordt opgestart. Druk op de knop Updates naar uw apparaat kopiëren dit keer. Bevestig met de Yes om te starten van de procedure. Wanneer u klaar bent drukt u op Stop en bevestigen met Ja. Uw Alpine INE-W990BT is bijgewerkt!


 

KLANT REACTIES

Lea Henry - 2024-04-22

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.

Valentin Lopez - 2024-04-20

I 'm gonna gebruik het veel.

Mohamed Perrin - 2024-04-20

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!