Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 09.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


AvMap Geosat 4 Travel Europe

Om uw GPS-apparaat bij te werken: AvMap Geosat 4 Travel Europe met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw AvMap Geosat 4 Travel Europe apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Run GeoSatUpdate en klik op de knop "database over te zetten".
  3. Selecteer de map waarin u onze flitspaal gegevens. De flitspaal database zal worden overgebracht naar uw AvMap Geosat 4 Travel Europe apparaat. Als u klaar bent, zet je AvMap Geosat 4 Travel Europe apparaat.
  4. Druk op "Menu" knop in uw AvMap Geosat 4 Travel Europe apparaat en selecteer Systeemvoorkeuren drukken op + te drukken. Met behulp van de joystick selecteert u "Alarm" door op + te drukken.
  5. Activeer Alarm Radar. Klik nu in de POI-tabblad. U krijgt een nieuwe optie genaamd zie "Veiligheid Camera". Activeer het..
  6. Uw installatie is voltooid.
  7. Als u wilt, kunt u een alarmsignaal te downloaden via deze link.


 

KLANT REACTIES

Lucie Laurent - 2023-02-07

Zeer actuele informatie.

Sarah Francois - 2023-02-06

Verbazende dienst. Thanksssss!!!

Pauline Meunier - 2023-02-06

Net vernieuwde het!!!