Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 10.08.2020

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Blaupunkt Philadelphia 835 EU

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Blaupunkt Philadelphia 835 EU met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Blaupunkt Philadelphia 835 EU apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Uw Blaupunkt Philadelphia 835 EU gps-apparaat verbinden met de computer. Schakel uw gps apparaat Blaupunkt Philadelphia 835 EU. Het verschijnt als een flashstation in de computer.
  3. Ga naar de map ".../content/speed camera" en verwijder alle bestanden in de directory van de camera snelheid. Kopieer en plak de file SpeedCamText.txt in de folder van de camera snelheid.
  4. Blaupunkt Philadelphia 835 EU Gps apparaat van de computer loskoppelt. Reboot uw gps apparaat Blaupunkt Philadelphia 835 EU (gebruik RESET sleutel). Voer de navigatiesoftware. De informatie over snelheidscamera's worden geladen in uw gps apparaat Blaupunkt Philadelphia 835 EU.
  5. Ga naar buiten met het gps apparaat Blaupunkt Philadelphia 835 EU. Zet op uw gps apparaat Blaupunkt Philadelphia 835 EU en GPS-signaal te krijgen. Nu zult u in staat om te activeren de snelheid camera waarschuwingen.


 

KLANT REACTIES

Leo Faure - 2020-08-10

Goedkope dienst.

Valentin Jean - 2020-08-09

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Maxime Moreau - 2020-08-08

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!