Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 08.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Blaupunkt TravelPilot 500

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Blaupunkt TravelPilot 500 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Blaupunkt TravelPilot 500 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw Blaupunkt TravelPilot 500 apparaat naar uw pc via een USB-kabel. Wanneer uw PC op te sporen een nieuwe externe opslag schijf, open de map ". / TravelPilot / Navigatie / ownPOIs."
  3. In deze folder ziet u twee submappen genaamd "Hints" en "Icons". Verwijder de eerste (Hints) en verwijder alle bestanden met de extensie "bmp" uit de tweede (Icons). Nu kopieer je alle bestanden met extensie bmp uit het SpeedcamUpdates zip-bestand in de map Icons.
  4. Nu kopieer je alle bestanden met de extensie "ASC", u hebt uitgepakt voor, in de map ". / TravelPilot / Navigatie / ownPOIs".
  5. Koppel uw Blaupunkt TravelPilot 500 toestel van uw PC. Dan opnieuw opstarten. Na de Blaupunkt TravelPilot 500 apparaat is opgestart, klik in het menu "/ kaart instellingen / aandachtspunten / mijn POI / speed camera" en activeer de akoestische en visuele waarschuwing.


 

KLANT REACTIES

Raphaël Fabre - 2023-02-08

Tevreden

Louis Dupuis - 2023-02-08

Dank u. Goede service.

Esteban Garcia - 2023-02-07

Goedkope dienst.