Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.05.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 apparaat naar uw pc via een USB-kabel. Run LuccAssist toepassing.
  3. Zodra de software gestart LuccAssist selecteer uw taal en klik op ´Load´. Bladeren in de map waarin u de uitgepakte zip-bestanden voordat u.
  4. Selecteer het eerste bestand in de lijst. Schakel het selectievakje "POI hint". Door dit te doen zul je een waarschuwing bij het naderen van de flitspaal te ontvangen. Herhaal deze procedure met de rest van de bestanden in de map.
  5. Wanneer u klaar bent met de verwerking van alle bestanden in de map, klik op "Copy POI-lijst" om alle uitwisseling van informatie in uw Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 apparaat.


 

KLANT REACTIES

Ethan Rousseau - 2024-05-24

Verbazende dienst. Thanksssss!!!

Noe Roche - 2024-05-24

Eenvoudige installatie. Bedankt.

Noah Bonnet - 2024-05-21

Groeten, ik wilde alleen maar persoonlijk dank u voor de aandacht die u hebt genomen in mijn bestelling