Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 26.11.2020

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Voor dit apparaat, flitspaal database omvat: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Polen, Noorwegen, Slovenië, Zweden, Spanje, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Citroën MyWay

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Citroën MyWay met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Citroën MyWay apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle bestanden die je uitgepakt eerder in de SD-geheugenkaart van uw Citroën MyWay apparaat, in de map "/ database", ter vervanging van een bestand als dat nodig is.
  3. Plaats een SD-geheugenkaart in de Citroën MyWay apparaat. Uitvoeren in navigatie-modus door op NAV-toets. Ga naar de navigatie menu / Instellingen / flitspalen en activeer alle opties: "show flitspalen op de kaart", "zichtbare alert" en "akoestische signalering".
 

KLANT REACTIES

Maelys Aubert - 2020-11-25

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.

Mathéo Perez - 2020-11-23

Verbazende dienst. Thanksssss!!!

Léna Morel - 2020-11-23

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.