Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.05.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Clarion MAP360

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Clarion MAP360 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Clarion MAP360 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw Clarion MAP360 apparaat met de pc via de USB-kabel en selecteer Score partnerschap verbinding via Microsoft ActiveSync. Kopieer de uitgepakte snelheid cameras.txt om uw Clarion in de map bestand "My Flash Disk / Clarion / POI / snelheid camera".
  3. Koppel uw Clarion MAP360 toestel van uw PC en begin met het navigatiesysteem. Ga naar het menu Instellingen / Algemeen / Speed Warning Opties / inschakelen Flitslocaties en activeer de signaleringen.


 

KLANT REACTIES

Ethan Martinez - 2024-05-25

Fantastische update. Automatische levering

Pauline Philippe - 2024-05-25

Tevreden

Nina Blanchard - 2024-05-25

Goede service, ik ben blij met het