Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.08.2019

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Clarion MAX973HD

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Clarion MAX973HD met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Clarion MAX973HD apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Hernoem het gedownloade bestand naar CameraData.bin. Kopieer de uitgepakte bestanden naar een SD-geheugenkaart in een map met de naam Clarion. Steek de SD-geheugenkaart in uw Clarion MAX973HD navigatiesysteem. Selecteer "Setting / Gegevens importeren / Veiligheid Camera Import.". Klik vervolgens op OK om de bestanden te kopiëren.
 

KLANT REACTIES

Nolan Mercier - 2019-08-25

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Gabin Moreau - 2019-08-22

Groeten, ik wilde alleen maar persoonlijk dank u voor de aandacht die u hebt genomen in mijn bestelling

Ines Rousseau - 2019-08-22

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.