Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 27.10.2021

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Destinator DS

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Destinator DS met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Destinator DS apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw Destinator DS apparaat naar uw pc met behulp van Microsoft Active Sync
  3. Kopieer de uitgepakte bestanden in de map "./DestinatorApps/Destinator/Common/Favorites" of in de map "./DestinatorApps/Destinator/UserData/Favorites" Als je gebruiker van Destinator 6.
  4. Zodra het kopiëren van bestanden is voltooid, koppelt u het apparaat uit Destinator DS Active Sync en uitvoeren Destinator toepassing.
  5. In de Beheer favorieten optie in te schakelen de pictogrammen voor de verschillende flitspalen.
  6. Controleer tenslotte de optie om gewaarschuwd worden eerst en tweede tijd. Vul het formulier in voor de eerste optie, "400". Voor de tweede optie INSERT "100". De betekenis van beide waarden vertegenwoordigen het moment dat je een waarschuwing ontvangen van uw GPS-afhankelijk van de afstand tussen uw auto en de snelheid camera.


 

KLANT REACTIES

Esteban Fabre - 2021-10-27

I 'm gonna gebruik het veel.

Maxence Simon - 2021-10-26

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.

Alexis Pierre - 2021-10-24

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u