Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 10.12.2019

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Destinator V8

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Destinator V8 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Destinator V8 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer de uitgepakte bestanden, in de SD-geheugenkaart van uw Destinator V8 apparaat, in een map genaamd "/ DestinatorApps / safetycam /". Plaats de batterij weer de SD-geheugenkaart op uw Destinator V8 apparaat, en je bent klaar.


 

KLANT REACTIES

Lily Morel - 2019-12-08

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.

Chloe Renard - 2019-12-07

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Paul Lefebvre - 2019-12-07

Grote update voor mijn auto-apparaat