Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 07.07.2020

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Garmin DriveSmart 55 Digital Traffic

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Garmin DriveSmart 55 Digital Traffic met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Garmin DriveSmart 55 Digital Traffic apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw apparaat via een Garmin DriveSmart 55 Digital Traffic USB-kabel aan op uw pc. Nu lopen POI Loader. Selecteer de map waarin de bestanden zijn uitgepakt voor. Doorgaan met de Express-modus en de afwerking van uw installatie. De informatie zal worden overgebracht naar uw Garmin DriveSmart 55 Digital Traffic apparaat.
  3. Dus, zoals reeds vermeld, selecteert u de doelmap op uw harde schijf waar de uitgepakte bestanden van onze database bevat. Nu kunt u kiezen tussen Express modus en handmatige modus. Selecteer Express Mode.
  4. In deze modus worden alle instellingen worden gegeven door POI Loader. Druk op de Next knop en alle flitspalen worden geïnstalleerd.


 

KLANT REACTIES

Evan Denis - 2020-07-07

Groeten, ik wilde alleen maar persoonlijk dank u voor de aandacht die u hebt genomen in mijn bestelling

Alexis Brun - 2020-07-06

Goedkope dienst.

Clara Fernandez - 2020-07-05

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen