Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.08.2019

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


TomTom GO as of 4.40

Om uw GPS-apparaat bij te werken: TomTom GO as of 4.40 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw TomTom GO as of 4.40 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw TomTom GO as of 4.40 apparaat naar uw pc met behulp van een USB-kabel. Zodra uw systeem heeft een nieuwe externe opslag drive, bladert u naar de kaart map. U herkent de kaart map omdat zijn naam is samengesteld met behulp van de landcode. (ES_UK_FR bijvoorbeeld)
  3. Kopieer alle bestanden die je uitgepakt voordat naar die map. Nu bent u klaar om uw TomTom GO as of 4.40 apparaat wilt loskoppelen van uw computer. Herstart je TomTom GO as of 4.40 apparaat. Als u oude versie en misschien heb je eerst naar "Hoofdmenu / Wijzig voorkeuren / inschakelen, uitschakelen POI´s". Dan kunnen alle categorieën van de flitspaal. Ten slotte, voor elke versie, ga naar ". / Beheer NP´s / Waarschuw nabij NP" en het instellen van de manier waarop het apparaat u waarschuwen wanneer de snelheid nadert.


 

KLANT REACTIES

Maxime Muller - 2019-08-25

Goedkope dienst.

Timeo Dupont - 2019-08-24

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Alexandre Leroy - 2019-08-23

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.