Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 28.01.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Met USB-stuurprogramma´s van uw Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 apparaat al geïnstalleerd op uw pc, sluit de Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 apparaat naar uw pc via een USB-kabel. Run Advisor programma en klik op Scannen naar op zoek zijn naar de COM-poort waar je Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 is aangesloten.
  3. Klik nu op het tabblad ´Database Upgrade´. Dan op Bladeren en selecteer het bestand reeds uitgepakt. Voltooi de procedure om uw Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 apparaat bij te werken.
 

KLANT REACTIES

Mathis Schmitt - 2023-01-27

Fantastische update. Automatische levering

Mathys Leroy - 2023-01-26

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u

Gabin Schmitt - 2023-01-25

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen