Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.05.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


iGO Harmann/Kardon guide+play GPS-500

Om uw GPS-apparaat bij te werken: iGO Harmann/Kardon guide+play GPS-500 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw iGO Harmann/Kardon guide+play GPS-500 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer in uw iGO Harmann/Kardon guide+play GPS-500 apparaat, de uitgepakte bestanden vóór, naar de geheugenkaart in een map genaamd "./iGO8/Content/Speedcam".
  3. Ga naar buiten met uw iGO Harmann/Kardon guide+play GPS-500 GPS apparaat om dekking te krijgen. Activeer de signaleringen met "Navigatie Menu / Instellingen / Waarschuwingen / flitspaal waarschuwing" en "speed camera-instellingen".


 

KLANT REACTIES

Zoé Blanc - 2024-05-24

Goedkope dienst.

Tom Vidal - 2024-05-22

Snelle service, snelle ondersteuning. Aanraden.

Alice Muller - 2024-05-22

I 'm gonna gebruik het veel.