Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 04.06.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


LG N10

Om uw GPS-apparaat bij te werken: LG N10 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw LG N10 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Zodra de bestanden zijn uitgepakt, schakel LG N10 op uw apparaat. Sluit uw apparaat via een LG N10 USB-kabel aan een pc. Uw PC zal detecteren het nieuwe apparaat als een externe opslag drive.
  3. Open de map ". / LGE / LGENavi / UserData / favorieten" in uw LG N10 apparaat en verwijder alle bestanden met "Safety Camera" in de bestandsnaam.
  4. Voer de LGE PC Portal software op uw PC. Ga naar Import Favorites in het hoofdscherm.
  5. In de map waarin u het zip-bestand uitgepakt vóór, selecteert u alle bestanden met extensie csv en klik vervolgens op Open.
  6. Klik Import voor de overdracht van alle bestanden in uw LG N10 apparaat. Dan kunt u verlaten van LGE PC Portal.
  7. Kopieer alle uitgepakte *. bmp-bestanden voor, om uw LG N10 apparaat, in de map ". / LGE / LGENavi / UserData / Favorites".
  8. Koppel USB-kabel en herstart je LG N10 apparaat. Zodra het apparaat opgestart ga je naar "Mijn plaatsen" in het hoofdmenu van uw apparaat en activeren LG N10 Safety Camera. Stel ook de afstanden te waarschuwen wanneer het systeem u op bijna de snelheid camera.
  9. Dus, als je het kaartscherm bladeren, in een geschikte zoom-niveau, zie je de flitspaal icoontjes. Ondertussen zijn de flitscamerawaarschuwingen automatisch ingeschakeld, geeft een waarschuwing wanneer u zich in de nabijheid van een flitspaal.


 

KLANT REACTIES

Lea Bernard - 2023-06-04

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.

Juliette Lucas - 2023-06-04

Snelle service, snelle ondersteuning. Aanraden.

Elise Brunet - 2023-06-01

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.