Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Magellan Maestro 4010

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Magellan Maestro 4010 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Magellan Maestro 4010 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Zet uw Magellan Maestro 4010 apparaat en sluit deze vervolgens via een USB-kabel aan op uw pc.
  3. Start de software "Magellan RoadMate Tools" en klik op POIs knop.
  4. Klik op de Icon voor het creëren van een nieuwe POI bestand. Dan "Magellan POI File Editor" zal automatisch starten. Ga naar Bestand | Openen en selecteer dataformaat ASCII-bestanden (*. ASC; *. CSV; *. txt). Open de map waarin de uitgepakte bestanden en selecteer Speedcams.csv en bevestig uw keuze met Open. In volgende venster selecteert u "Semicolon" als scheidingsteken en klik op Volgende.
  5. Een relatie leggen met de inhoud van bestanden. Geef een naam voor elke kolom. Eerste kolom is Longitude, de tweede is Latitude, en de laatste is de naam. Klik vervolgens op Voltooien.
  6. Selecteer Default category en klik op Wijzigen. Stel Distance1 tot 500 meter en Distance2 tot 250. Stel een naam en een beschrijving van deze groep op flitspaal te identificeren. Klik op Activate Alert.
  7. Ga naar Bestand | Opslaan als ... en sla deze categorie op uw harde schijf met de bestandsnaam Speedcams.MGLN. Close "Magellan POI File Editor" en ga terug naar "Magellan RoadMate POI Manager". Eenmaal klaar, ga dan naar de uitvoer van de Speedcams.MGLN bestand met de naam van uw apparaat Magellan Maestro 4010
  8. Koppel uw Magellan Maestro 4010 toestel van uw PC. Ga naar systeeminstellingen, opent het volgende menu-opties Navigatie / Configuratie / Aangepaste POI´s / ... en selecteer het POI-bestand Flitspalen.


 

KLANT REACTIES

Hugo Colin - 2024-06-23

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!

Martin Noel - 2024-06-22

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.

Pauline Philippe - 2024-06-21

Verbazende dienst. Thanksssss!!!