Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Mercedes MBUX ( Command 6.0 ) MB User Experience

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Mercedes MBUX ( Command 6.0 ) MB User Experience met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Mercedes MBUX ( Command 6.0 ) MB User Experience apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2.  
  3. Kopieer alle bestanden die u eerder hebt uitgepakt, in een USB-stick. Vergeet niet om het USB-geheugen te formatteren met FAT32. Als uw USB-stick groter is dan 32 gigabyte, geeft Windows u misschien niet de keuze om het in FAT32 te formatteren. Als dat het geval is, u een programma van derden zoals Guiformat gebruiken
  4. Sluit de USB-stick aan op uw Mercedes MBUX ( Command 6.0 ) MB User Experience GPS-apparaat. Schakel het contact in. Selecteer navigatiemenu.
  5. Selecteer symbool instellingen. Selecteer nu geavanceerde optie.
  6. Selecteer kaartinstellingen. Selecteer POI-symbolen. Selecteer persoonlijke Poi's.
  7. Selecteer ten slotte elke categorie om Visual en Audible in te schakelen. Elke POI wordt op de kaart getoond en je wordt gewaarschuwd wanneer je de flitser nadert.


 

KLANT REACTIES

Nolan Guerin - 2023-01-31

Goede service, ik ben blij met het

Enzo Meunier - 2023-01-30

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!

Alexis Muller - 2023-01-29

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen