Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 29.10.2020

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot )

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ) met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ) apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Neem de SD-kaart uit uw GPS-apparaat Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ) en plaatst u deze in uw computer, in een SD-kaartlezer.
  3. POILoader software op uw computer uitvoeren. Bewaar de gegevens in uw computer in plaats daarvan apparaat in het eerste scherm van POI Loader select. Selecteer nu de map waarin u de inhoud van het zip-bestand gedownload hebt uitgepakt. Kies een naam voor het bestand bouwen, bijvoorbeeld zullen: POI. Selecteer de doelmap ook, bijvoorbeeld op uw bureaublad. Selecteer Express-modus, en wacht voor de afwerking van de toepassing een nieuwe binaire bestand voor uw apparaat Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ) te kopiëren.
  4. Zodra voltooid, kopieert u het resulterende bestand de naam van de POI die op uw bureaublad in de SD-kaart, in een bestaande map POI worden zal. Het zich meestal bevinden in de map Garmin.
  5. Laatste stap. Verwijder de SD-kaart van uw computer met beveiliging en plaatst u deze in uw GPS-apparaat Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ). Nieuw bestand zal worden gebruikt om uw flitspalen in de kaart.


 

KLANT REACTIES

Enzo Meyer - 2020-10-29

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.

Rose Durand - 2020-10-28

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.

Anna Roussel - 2020-10-26

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u