Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 09.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


GPS Navirad Navirad GPS4 V2

Om uw GPS-apparaat bij te werken: GPS Navirad Navirad GPS4 V2 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw GPS Navirad Navirad GPS4 V2 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Zet uw GPS Navirad Navirad GPS4 V2 apparaat. Sluit uw apparaat via een GPS Navirad Navirad GPS4 V2 USB-kabel aan uw PC en zet hem op. Run Navirad UserTool . Ga naar DB Upgrade en selecteer het uitgepakte bestand.
 

KLANT REACTIES

Manon Barbier - 2023-02-08

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Louis Garnier - 2023-02-08

Fantastische update. Automatische levering

Esteban Fernandez - 2023-02-06

Ik ben bezig met mijn derde bestelling met uw service