Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Navman iCN510

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Navman iCN510 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Navman iCN510 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Zet uw Navman iCN510 apparaat en sluit deze vervolgens met behulp van een USB-kabel aan op uw pc. Run SmartST Desktop. Klik op "Kaart>> POIs_". Eenmaal in POI_ Editor_, klik op "Open>> File" menu optie. Selecteer een CSV-bestand. Stel een naam voor de categorie. Schakel visuele waarschuwing. audio-alert, en pas op een afstand van worden gewaarschuwd wanneer de snelheid nadert. Druk op OK om uw keuzes te bevestigen en vervolgens, tenslotte klikt u op Copy toets POI voor de overdracht van de informatie aan uw Navman iCN510 apparaat.
 

KLANT REACTIES

Inès Lopez - 2024-06-23

Eenvoudige installatie. Bedankt.

Thomas Martinez - 2024-06-20

Zij bijgewerkt de flitspalen van mijn omgeving, terwijl andere verouderde gegevens verkoopt. Ideaal voor deze service.

Lana Marchand - 2024-06-20

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.