Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 05.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Opel Navi 900

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Opel Navi 900 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Opel Navi 900 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw PC aan een lege stok USB niet groter dan 1 Gigabyte geheugen, en formated in FAT-indeling. Maak een map genaamd 'myPOIs' in de hoofdmap van de USB-stick. De uitgepakte bestanden voordat eindelijk te kopiëren naar de map met de naam 'myPOIs'
  3. Zet de ontsteking van uw Opel en sluit de USB-stick in de USB-sleuf van uw apparaat Opel Navi 900.
  4. Druk op de CONFIG knop en selecteer het menu-item 'Navigatie-instellingen'. Selecteer importeren vanaf de eigen punt van belang in het menu instellingen.
  5. De gegevens van de camera worden nu automatisch geladen in het navigatiesysteem. Dit kan even duren. Niet worden onderbroken!
  6. In hetzelfde menu waar is de optie 'Import eigen speciale bestemmingen' - Selecteer de optie gelegen neer op alle, 'speciale aankondiging myPOIs bestemming'
  7. Wij kijken voor de optie met het pictogram 'Cinema' en selecteer het. Kies nu in het volgende menu de optie 'Display POI' vroeg (deze optie waarschuwt vóór ongeveer 400 meter. Terwijl de latere optie, het ongeveer 200 meter doet, ik beveel de vroege optie)
  8. Om te controleren of de installatie. Druk op de knop 'NAVI', en druk eenmaal op de kaart, op de zachte toets (centrale wiel)
  9. In dit menu, selecteer 'Navigatieopties', vervolgens ' kaartopties' en vervolgens 'Weergave POI op de kaart'
  10. Zodra gedaan, selecteert u de optie 'Op maat' en vervolgens naar beneden en selecteer de optie 'Automotive', die aan het eind van dit menu


 

KLANT REACTIES

Nina Richard - 2023-02-03

Dank u. Goede service.

Alexis Mercier - 2023-02-02

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.

Théo Gaillard - 2023-02-02

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!