Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Voor dit apparaat, flitspaal database omvat: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Polen, Noorwegen, Slovenië, Zweden, Spanje, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Peugeot 307 WIP COM 3D

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot 307 WIP COM 3D met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Peugeot 307 WIP COM 3D apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle bestanden en mappen die u vóór uitgepakt naar een USB stick leeg. Plaats uw USB-stick in je Peugeot 307 WIP COM 3D apparaat en voer het in de navigatie-modus door te drukken op NAV-toets. Ten slotte Ga naar de navigatie menu / Instellingen / flitspalen en alle mogelijke opties activeren: "Toon flitspalen op de kaart", "Zichtbaar alert" en "Acoustic alert".
 

KLANT REACTIES

Gabriel Perrin - 2024-06-23

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.

Simon Dupont - 2024-06-23

Bedankt voor de steun. Geweldige service.

Noah Aubert - 2024-06-23

Eenvoudige installatie. Bedankt.