Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 20.07.2019

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Peugeot 308 ( Touch screen SMEG/SMEG+ )

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot 308 ( Touch screen SMEG/SMEG+ ) met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Peugeot 308 ( Touch screen SMEG/SMEG+ ) apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle bestanden die u eerder hebt uitgepakt in de USB-stick. Vergeet niet om het USB-geheugen met FAT32 formatteren.
  3. Sluit uw USB-stick in de USB-poort van uw GPS-apparaat.
  4. De installatie wordt automatisch gestart. Eenmaal klaar zodat alle opties in het menu-optie "risicogebieden" van uw GPS-apparaat.
 

KLANT REACTIES

Nina Chevalier - 2019-07-18

Zeer actuele informatie.

Margaux Durand - 2019-07-18

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u

Juliette David - 2019-07-18

Net vernieuwde het!!!