Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.03.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Peugeot 508 ( Touch Screen SMEG/SMEG+)

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot 508 ( Touch Screen SMEG/SMEG+) met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Peugeot 508 ( Touch Screen SMEG/SMEG+) apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle bestanden die u eerder hebt uitgepakt, in de USB-stick of een CD-RW, afhankelijk van uw apparaatvereisten. Vergeet niet om het USB-geheugen te formatteren met FAT32.
  3. Sluit uw USB-stick in de USB-poort van uw GPS-apparaat.
  4. De installatie wordt automatisch gestart. Eenmaal klaar zodat alle opties in het menu-optie "risicogebieden" van uw GPS-apparaat.
 

KLANT REACTIES

Nolan Bourgeois - 2024-03-01

Ik ben bezig met mijn derde bestelling met uw service

Ambre Perrin - 2024-03-01

Fantastische update. Automatische levering

Chloé Legrand - 2024-02-27

Grote update voor mijn auto-apparaat