Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Voor dit apparaat, flitspaal database omvat: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Polen, Noorwegen, Slovenië, Zweden, Spanje, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Peugeot WIP COM+ RNEG

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot WIP COM+ RNEG met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Peugeot WIP COM+ RNEG apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle bestanden en mappen die u vóór uitgepakt naar een USB stick leeg. Plaats uw USB-stick in je Peugeot WIP COM+ RNEG apparaat en voer het in de navigatie-modus door te drukken op NAV-toets. Ten slotte Ga naar de navigatie menu / Instellingen / flitspalen en alle mogelijke opties activeren: "Toon flitspalen op de kaart", "Zichtbaar alert" en "Acoustic alert".
 

KLANT REACTIES

Sarah Lambert - 2023-02-01

Goedkope dienst.

Gabriel Dubois - 2023-01-30

Dank u. Goede service.

Nolan Rolland - 2023-01-29

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.