Zodra gekocht, hebt u de keuze om te upgraden van uw recente aankoop en omzetten in een jaarlijks abonnement, gedurende de eerste zeven dagen na uw aankoop. Zodra u voor het eerst aanschaft, ontvangt u een login en wachtwoord, toegang te krijgen tot uw privéruimte klanten. Er zal u zitten kundig voor downloaden uw updates, en te vernieuwen uw aankopen. Als u een promotiecode hebt, zal u zitten kundig voor gebruik in uw eigen klantenpagina

Kies de fabrikant en het model van uw GPS-toestel

en download de nieuwste update beschikbaar is. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische  


Kies uw taal
  Nederlands   Kies uw taal

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot WIP Nav met de meest recente flitspaal database, volgt u de volgende instructies.

Allereerst, zorg ervoor dat u hebt het corresponderende toerental camera bestand, maar ik heb voor uw Peugeot WIP Nav apparaat gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als er nog steeds heb het niet, kun je nu krijgen invullen van het formulier zie je aan de linkerkant van deze pagina.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle bestanden die je uitgepakt eerder in de SD-geheugenkaart van uw Peugeot WIP Nav apparaat, in de map "/ database", ter vervanging van een bestand als dat nodig is.
  3. Plaats een SD-geheugenkaart in de Peugeot WIP Nav apparaat. Uitvoeren in navigatie-modus door op NAV-toets. Ga naar de navigatie menu / Instellingen / flitspalen en activeer alle opties: "show flitspalen op de kaart", "zichtbare alert" en "akoestische signalering".
  4. Voor uw informatie
    Als de snelheid instellingen van de camera is niet beschikbaar in uw Peugeot WIP Nav apparaat, zult u een officiële Peugeot-dienst te activeren. ´Risk Areas´ is standaard uitgeschakeld in sommige Peugeot modellen, afhankelijk van het model en de auto-GPS jaar.
Ontvang de meest recente flitspaal database update
Installatie handleiding over hoe u uw apparaat bij te werken
Ondersteuning nodig? Vragen voor andere relevante vragen. Dienst, 100% legaal
Neem een kijkje naar onze nieuwste flitspaal database entries