Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 10.08.2020

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Pioneer Avic-S2

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Pioneer Avic-S2 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Pioneer Avic-S2 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer in uw Pioneer Avic-S2 apparaat, de uitgepakte bestanden vóór, naar de geheugenkaart in een map genaamd "./iGO8/Content/Speedcam".
  3. Ga naar buiten met uw Pioneer Avic-S2 GPS apparaat om dekking te krijgen. Activeer de signaleringen met "Navigatie Menu / Instellingen / Waarschuwingen / flitspaal waarschuwing" en "speed camera-instellingen".


 

KLANT REACTIES

Léna Vincent - 2020-08-09

Werkt prima, adviseer ik het

Anaïs Leroux - 2020-08-07

Groeten, ik wilde alleen maar persoonlijk dank u voor de aandacht die u hebt genomen in mijn bestelling

Gabriel Colin - 2020-08-07

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.