Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 11.12.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Navman SmartST™ 2006

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Navman SmartST™ 2006 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Navman SmartST™ 2006 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Zet uw Navman SmartST™ 2006 apparaat en sluit deze vervolgens met behulp van een USB-kabel aan op uw pc. Run SmartST Desktop. Klik op "Kaart>> POIs_". Eenmaal in POI_ Editor_, klik op "Open>> File" menu optie. Selecteer een CSV-bestand. Stel een naam voor de categorie. Schakel visuele waarschuwing. audio-alert, en pas op een afstand van worden gewaarschuwd wanneer de snelheid nadert. Druk op OK om uw keuzes te bevestigen en vervolgens, tenslotte klikt u op Copy toets POI voor de overdracht van de informatie aan uw Navman SmartST™ 2006 apparaat.
 

KLANT REACTIES

Lilou Brunet - 2023-12-11

Zij bijgewerkt de flitspalen van mijn omgeving, terwijl andere verouderde gegevens verkoopt. Ideaal voor deze service.

Hugo Lemoine - 2023-12-09

Werkt prima, adviseer ik het

Gabin Blanchard - 2023-12-08

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.