Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 11.12.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Sygic McGuider

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Sygic McGuider met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Sygic McGuider apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle BMP bestanden naar uw geheugenkaart in de map ". / McGuider / res / icons". Kopieer alle bestanden met de extensie UPI in de map ". / Kaart WCL". De flitspalen zal automatisch worden overgedragen aan McGuider software. Je hebt het activeren van de flitspaal waarschuwingen in het menu van uw Sygic McGuider apparaat. Om te voorkomen om te worden gewaarschuwd door valse meldingen, dient u te verwijderen vorige flitspalen reeds geïnstalleerd.


 

KLANT REACTIES

Lucie Brunet - 2023-12-11

Goede service, ik ben blij met het

Thomas Giraud - 2023-12-10

Snelle service, snelle ondersteuning. Aanraden.

Mohamed Bonnet - 2023-12-09

Fantastische update. Automatische levering