Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.03.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


TomTom Mobile,

Om uw GPS-apparaat bij te werken: TomTom Mobile, met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw TomTom Mobile, apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Plaats de geheugenkaart van uw apparaat TomTom Mobile, in uw pc. Bladeren in de geheugenkaart op zoek naar de kaart map. Kopieer alle bestanden voordat uitgepakt, in de map map. Tot slot plaatst u de geheugenkaart in uw apparaat opnieuw TomTom Mobile,. Begin uw TomTom Mobile, navigatiesysteem, en ga naar Manage OVI / OVI (de-) activering in te stellen om elke flitspaal categorie.


 

KLANT REACTIES

Elisa Meyer - 2024-02-28

Tevreden

Martin Sanchez - 2024-02-27

Zeer actuele informatie.

Lou Marchand - 2024-02-27

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.