Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 27.10.2021

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


ViaMichelin Navigation X-930

Om uw GPS-apparaat bij te werken: ViaMichelin Navigation X-930 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw ViaMichelin Navigation X-930 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Start de Content Manager. Klik op de categorie die als "Mijn ViaMichelin". Klik vervolgens op "Create Folder". Klik op de "Mijn POI´s" categorie en de naam van je map "flitspaal". Klik op [...] om de *. asc bestand te selecteren. Selecteer ook het pictogram. Klik op "OK". Herhaal de laatste stappen voor elke flitspaal bestand. Start de synchronisatie om de snelheid camera´s overbrengen naar uw ViaMichelin Navigation X-930 apparaat. Na het importeren van bestanden op uw ViaMichelin Navigation X-930 apparaat, kunt u de display en de POI_ alert.


 

KLANT REACTIES

Lilou Rolland - 2021-10-27

Fantastische update. Automatische levering

Valentin Pierre - 2021-10-27

Eenvoudige installatie. Bedankt.

Louise Clement - 2021-10-26

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.