Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


ViaMichelin Navigation X-970T

Om uw GPS-apparaat bij te werken: ViaMichelin Navigation X-970T met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw ViaMichelin Navigation X-970T apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Start de Content Manager. Klik op de categorie die als "Mijn ViaMichelin". Klik vervolgens op "Create Folder". Klik op de "Mijn POI´s" categorie en de naam van je map "flitspaal". Klik op [...] om de *. asc bestand te selecteren. Selecteer ook het pictogram. Klik op "OK". Herhaal de laatste stappen voor elke flitspaal bestand. Start de synchronisatie om de snelheid camera´s overbrengen naar uw ViaMichelin Navigation X-970T apparaat. Na het importeren van bestanden op uw ViaMichelin Navigation X-970T apparaat, kunt u de display en de POI_ alert.


 

KLANT REACTIES

Zoé Faure - 2024-06-23

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.

Lorenzo Bernard - 2024-06-23

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u

Louane Rolland - 2024-06-22

Bedankt voor de steun. Geweldige service.