Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 09.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


ViaMichelin Navigation ab 2.5.x

Om uw GPS-apparaat bij te werken: ViaMichelin Navigation ab 2.5.x met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw ViaMichelin Navigation ab 2.5.x apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Start de Content Manager. Klik op de categorie die als "Mijn ViaMichelin". Klik vervolgens op "Create Folder". Klik op de "Mijn POI´s" categorie en de naam van je map "flitspaal". Klik op [...] om de *. asc bestand te selecteren. Selecteer ook het pictogram. Klik op "OK". Herhaal de laatste stappen voor elke flitspaal bestand. Start de synchronisatie om de snelheid camera´s overbrengen naar uw ViaMichelin Navigation ab 2.5.x apparaat. Na het importeren van bestanden op uw ViaMichelin Navigation ab 2.5.x apparaat, kunt u de display en de POI_ alert.


 

KLANT REACTIES

Esteban Brun - 2023-02-09

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen

Timeo Leroy - 2023-02-07

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.

Chloe Dupont - 2023-02-06

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.