Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 28.01.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


ALK CoPilot GPS

Om uw GPS-apparaat bij te werken: ALK CoPilot GPS met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw ALK CoPilot GPS apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Run Copilot applicatie en klik in het menu -> "Beheer eigen bestemmingen".
  3. Om te vermijden om in het geheugen gedupliceerd informatie, dan moet je alle items verwijderen behalve de laatste. Op deze manier de categorie niet zal worden opgeheven. Herhaal de procedure te schrappen en spannend voor elk item, totdat er slechts een overblijft.
  4. Ga nu naar Menu -> "Import eigen bestemmingen".
  5. Selecteer nu de komma als scheidingsteken en klik op "Doorgaan". Identificeer de informatie velden als Lontigude, Latitude en naam. Klik op "Finish" en je bent klaar.
  6. Met alle informatie toegevoegd, klikt u op "File / Data Download". Zet de bestanden direct op uw mobiele telefoon als deze is aangesloten op uw PC, of ook u kunt de informatie kopiëren naar de geheugenkaart.
  7. Kies de regio bedekt met een snelheid van camera-informatie en klik vervolgens op "Finish". Klik op "Download", vervolgens op "Finish" twee keer. Tot slot heb je in staat te stellen de categorie "Travel & Transport en Radar Vallen" en dat is alles.


 

KLANT REACTIES

Antoine Gerard - 2023-01-26

Goede service, ik ben blij met het

Noemie Lacroix - 2023-01-26

I 'm gonna gebruik het veel.

Arthur Blanchard - 2023-01-26

Cheers. Snel en gemakkelijk. Ik zal herhalen wanneer mijn abonnement verlopen.