Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Kies de fabrikant en het model van uw GPS-toestel

en download de nieuwste update beschikbaar is. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische

Neem contact op met supportformulier

Dit formulier is alleen bedoeld voor klanten.

Beste klant, we zijn geen officiële service van welk merk dan ook. Daarom maken de installatie-instructies die u op deze website kunt vinden deel uit van de originele installatie-instructies van de fabrikant.

We werken deze installatie-instructies niet bij als een apparaat een nieuwe firmware-update heeft ontvangen. Het is dus uw verantwoordelijkheid om te zoeken naar nieuwe wijzigingen in de installatieprocedure.

Er zijn verschillende onderwerpen die we behandelen. Vragen die geen betrekking hebben op voorgestelde onderwerpen, worden niet beantwoord.

Als uw aanvraag verband houdt met een installatiefout, moet u twee koppelingen naar schermafbeeldingen toevoegen. De eerste schermafbeelding moet de infoversie van uw GPS-apparaat bevatten. Meestal vindt u het in de menu-opties van uw apparaat. De tweede schermafbeelding moet de fout zelf zijn die u tijdens de installatie hebt gezien.

Om veiligheidsredenen hosten we geen afbeeldingen op onze server, dus upload uw afbeeldingen naar een gratis afbeeldingsserver zoals https://imgur.com/upload en voeg de afbeeldingenlinks toe aan de tekst van uw aanvraag.
Zonder die foto's kunnen we je geen antwoord geven.