Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 10.08.2020

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


ESX VN730 FI-DUCATO

Om uw GPS-apparaat bij te werken: ESX VN730 FI-DUCATO met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw ESX VN730 FI-DUCATO apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Om uw installatie te voltooien moet u kiezen uw installatiemethode afhankelijk van de mogelijkheden van het apparaat (*). Als uw apparaat USB-aansluiting ondersteunt, hebt u het op uw PC aansluiten. Zodra het apparaat is gedetecteerd door de PC, zoekt u in de nieuwe opslag schijf, de map met de informatie die we willen bijwerken. Meestal is opgenomen in ".../CONTENT/speed cameram". Als het apparaat gebruikt een SD geheugenkaart, pak het en sluit hem aan op uw PC toegang hebben tot de mappen. Zoekt u de map ".../CONTENT/speed camera". Verwijder eventuele eerder bestand in de map ".../CONTENT/speed camera bevatte". (txt-bestand, spud bestand, spb bestand) Kopieer de uitgepakte bestanden naar deze map (meestal moet een txt-bestand). Herstart daarna uw GPS-apparaat. De nieuwe spud en spb bestanden aangemaakt worden door het apparaat. Installatie is voltooid.


 

KLANT REACTIES

Julia Arnaud - 2020-08-10

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.

Elise Barbier - 2020-08-10

Snelle service, snelle ondersteuning. Aanraden.

Clara Meyer - 2020-08-09

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.