Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 28.01.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Jaguar XF

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Jaguar XF met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Jaguar XF apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

 1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
 2. Start de motor (ontsteking kan uitschakelen anders tijdens de installatie van de GPX bestanden).
 3. USB-Stick met de snelheid Camera POI's invoegen (gebruikers POI-bestanden moeten worden.GPX-formaat (zie handboek) en in de hoofdmap van het station, niet in sub-omslagen.
 4. Voer de volgende handelingen uit:
 5. Druk op de knop Nav
 6. Raak Nav. Menu toets
 7. Meer druk
 8. Touch opgeslagen locaties
 9. Raak mijn POI-toets
 10. Touch knop toevoegen
 11. Druk op 'USB Drive'
 12. U ziet nu een lijst van de POI's op uw USB-Stick
 13. Aanraking het soort POI die u wilt installeren (één filter tegelijk doen, het is veel veiliger op die manier)
 14. Als u hebt geïnstalleerd en het POI die u wilt installeren ga naar bewerken en druk op de knop bewerken. Dit moet leiden tot alle de POI's u hebt geïnstalleerd met inbegrip van eventuele voorgaande die u hebt geïnstalleerd. De snelheid Camera bestand dat u wilt bewerken (bijvoorbeeld Gatso-Mobile-Pmobile-rood licht-Specs) Touch, dit zal omhoog een Menu brengen dat u het geluid wijzigen en schakelt u het geluid en Toon op kaart On of Off. NB het is aanbevolen dat u zowel geluid en getoond op de kaart om te schakelen op.
 15. Om het geluid te veranderen ga naar het pictogram op de linkerkant van het scherm Touch het geluidspictogram het zal omhoog een lijst van geïnstalleerde geluiden touch brengen u wilt voor die bepaalde Camera & Vergeet niet te raken OK vóór het verlaten van dat menuscherm anders wordt standaard geopend voor iedereen uit.
 16. Herhaal dit voor alle de snelheid camerabestanden die u bewerken wilt, raken OK na elke bewerking. Raak terugkeer naar kaart nadat u alle camera's u wilt en uw USB-stick verwijderen hebt bewerkt.
 17. Neem de auto voor een station in de buurt van sommige camera's u weten over en te testen om te zien of het werkt OK.


 

KLANT REACTIES

Timeo Vidal - 2023-01-28

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen

Quentin Mathieu - 2023-01-27

Fantastische update. Automatische levering

Manon Barbier - 2023-01-26

Bedankt voor de steun. Geweldige service.