Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.08.2019

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Garmin nüvi 2300T

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Garmin nüvi 2300T met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Garmin nüvi 2300T apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw apparaat via een Garmin nüvi 2300T USB-kabel aan op uw pc. Nu lopen POI Loader. Selecteer de map waarin de bestanden zijn uitgepakt voor. Doorgaan met de Express-modus en de afwerking van uw installatie. De informatie zal worden overgebracht naar uw Garmin nüvi 2300T apparaat.
  3. Dus, zoals reeds vermeld, selecteert u de doelmap op uw harde schijf waar de uitgepakte bestanden van onze database bevat. Nu kunt u kiezen tussen Express modus en handmatige modus. Selecteer Express Mode.
  4. In deze modus worden alle instellingen worden gegeven door POI Loader. Druk op de Next knop en alle flitspalen worden geïnstalleerd.


 

KLANT REACTIES

Axel Roche - 2019-08-24

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.

Margot Clement - 2019-08-23

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!

Alexandre Durand - 2019-08-22

Zij bijgewerkt de flitspalen van mijn omgeving, terwijl andere verouderde gegevens verkoopt. Ideaal voor deze service.