Zodra gekocht, hebt u de keuze om te upgraden van uw recente aankoop en omzetten in een jaarlijks abonnement, gedurende de eerste zeven dagen na uw aankoop. Zodra u voor het eerst aanschaft, ontvangt u een login en wachtwoord, toegang te krijgen tot uw privéruimte klanten. Er zal u zitten kundig voor downloaden uw updates, en te vernieuwen uw aankopen. Als u een promotiecode hebt, zal u zitten kundig voor gebruik in uw eigen klantenpagina

Kies de fabrikant en het model van uw GPS-toestel

en download de nieuwste update beschikbaar is. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische  


Kies uw taal
  Nederlands   Kies uw taal

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Garmin nüvi 2595 LMT met de meest recente flitspaal database, volgt u de volgende instructies.

Allereerst, zorg ervoor dat u hebt het corresponderende toerental camera bestand, maar ik heb voor uw Garmin nüvi 2595 LMT apparaat gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als er nog steeds heb het niet, kun je nu krijgen invullen van het formulier zie je aan de linkerkant van deze pagina.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Voor uw informatie
    In Orden aan de flitspaal database gegevens overbrengen naar uw Garmin nüvi 2595 LMT apparaat je ook hebt om POI loader toepassing te gebruiken. Klik op volgende link om het te downloaden.
    POI Loader Software
  3. Sluit uw apparaat via een Garmin nüvi 2595 LMT USB-kabel aan op uw pc. Nu lopen POI Loader. Selecteer de map waarin de bestanden zijn uitgepakt voor. Doorgaan met de Express-modus en de afwerking van uw installatie. De informatie zal worden overgebracht naar uw Garmin nüvi 2595 LMT apparaat.
  4. Dus, zoals reeds vermeld, selecteert u de doelmap op uw harde schijf waar de uitgepakte bestanden van onze database bevat. Nu kunt u kiezen tussen Express modus en handmatige modus. Selecteer Express Mode.
  5. In deze modus worden alle instellingen worden gegeven door POI Loader. Druk op de Next knop en alle flitspalen worden geïnstalleerd.
Ontvang de meest recente flitspaal database update
Installatie handleiding over hoe u uw apparaat bij te werken
Ondersteuning nodig? Vragen voor andere relevante vragen. Dienst, 100% legaal
Neem een kijkje naar onze nieuwste flitspaal database entries