Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.08.2019

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Alfa Romeo 159 ( Blue&Me )

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Alfa Romeo 159 ( Blue&Me ) met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Alfa Romeo 159 ( Blue&Me ) apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Wanneer u het ZIP bestand uitpakken vindt u twee bestanden, Speedcams.bmp en Speedcams.ov2
  3. Sluit uw TomTom (vanaf firmware 10.110 of hoger) op uw pc en vervolgens MyTomTom (vanaf versie 3.0.1.221 of hoger) van de snelkoppeling in de lade (recht naar beneden hoek). Kies "Add community content".
  4. Het MijnTomTom venster verschijnt in uw browser. Blader door de twee bestanden, Speedcams.ov2 en Speedcams.bmp en klik vervolgens op Installeren.
  5. De bestanden worden nu al gekopieerd naar de Alfa Romeo 159 ( Blue&Me ) apparaat. Nu moet je de punten van belang geïnstalleerd te activeren.
  6. In uw Tomtom menu, je moet uitschakelen bij Main / Diensten / Flitspalen de waarschuwingen (als Live-services actief zijn).
  7. In TomTom Menu je moet navigeren, Hoofd => Settings => POI-instellingen / bij het naderen van een point of interes te waarschuwen. Selecteer vervolgens flitspalen database. Kies de afstand en het geluid voor uw waarschuwing.
  8. We raden aan de optie te activeren: "Waarschuw alleen als NP op uw route".


 

KLANT REACTIES

Noe Henry - 2019-08-25

Werkt prima, adviseer ik het

Laura Girard - 2019-08-25

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Quentin Marie - 2019-08-23

Goedkope dienst.