Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Blaupunkt Santa Cruz 370

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Blaupunkt Santa Cruz 370 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Blaupunkt Santa Cruz 370 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Uw Blaupunkt Santa Cruz 370 gps-apparaat verbinden met de computer. Schakel uw gps apparaat Blaupunkt Santa Cruz 370. Het verschijnt als een flashstation in de computer.
  3. Ga naar de map ".../content/speed camera" en verwijder alle bestanden in de directory van de camera snelheid. Kopieer en plak de file SpeedCamText.txt in de folder van de camera snelheid.
  4. Blaupunkt Santa Cruz 370 Gps apparaat van de computer loskoppelt. Reboot uw gps apparaat Blaupunkt Santa Cruz 370 (gebruik RESET sleutel). Voer de navigatiesoftware. De informatie over snelheidscamera's worden geladen in uw gps apparaat Blaupunkt Santa Cruz 370.
  5. Ga naar buiten met het gps apparaat Blaupunkt Santa Cruz 370. Zet op uw gps apparaat Blaupunkt Santa Cruz 370 en GPS-signaal te krijgen. Nu zult u in staat om te activeren de snelheid camera waarschuwingen.


 

KLANT REACTIES

Maxence Bourgeois - 2024-06-21

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen

Yanis Fernandez - 2024-06-21

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.

Louis Duval - 2024-06-20

Werkt prima, adviseer ik het