Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 25.05.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Blaupunkt TravelPilot 54

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Blaupunkt TravelPilot 54 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Blaupunkt TravelPilot 54 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Uw Blaupunkt TravelPilot 54 gps-apparaat verbinden met de computer. Schakel uw gps apparaat Blaupunkt TravelPilot 54. Het verschijnt als een flashstation in de computer.
  3. Ga naar de map ".../content/speed camera" en verwijder alle bestanden in de directory van de camera snelheid. Kopieer en plak de file SpeedCamText.txt in de folder van de camera snelheid.
  4. Blaupunkt TravelPilot 54 Gps apparaat van de computer loskoppelt. Reboot uw gps apparaat Blaupunkt TravelPilot 54 (gebruik RESET sleutel). Voer de navigatiesoftware. De informatie over snelheidscamera's worden geladen in uw gps apparaat Blaupunkt TravelPilot 54.
  5. Ga naar buiten met het gps apparaat Blaupunkt TravelPilot 54. Zet op uw gps apparaat Blaupunkt TravelPilot 54 en GPS-signaal te krijgen. Nu zult u in staat om te activeren de snelheid camera waarschuwingen.


 

KLANT REACTIES

Louise Bourgeois - 2024-05-23

Werkt prima, adviseer ik het

Arthur Simon - 2024-05-23

Ik ben bezig met mijn derde bestelling met uw service

Chloé Colin - 2024-05-22

Eenvoudige installatie. Bedankt.