Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.12.2021

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Voor dit apparaat, flitspaal database omvat: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Polen, Noorwegen, Slovenië, Zweden, Spanje, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Citroën NaviDrive

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Citroën NaviDrive met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Citroën NaviDrive apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer alle bestanden die u eerder hebt uitgepakt, in de USB-stick of een CD-RW, afhankelijk van uw apparaatvereisten. Vergeet niet om het USB-geheugen te formatteren met FAT.
  3. Sluit uw USB-stick in de USB-poort van uw GPS-apparaat.
  4. De installatie wordt automatisch gestart. Eenmaal klaar zodat alle opties in het menu-optie "risicogebieden" van uw GPS-apparaat.
 

KLANT REACTIES

Lilou Perrin - 2021-11-30

Net vernieuwde het!!!

Louna Petit - 2021-11-29

Tevreden

Tom Fabre - 2021-11-29

Alles ok!. Ik gebruikte de klant het Configuratiescherm voor het downloaden van mijn laatste update.