Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 31.01.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Clarion NAX973HD

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Clarion NAX973HD met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Clarion NAX973HD apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer de uitgepakte bestanden naar een USB memory stick in een map genaamd Clarion. Plug de USB-memory stick in uw Clarion NAX973HD navigatiesysteem. Selecteer "Setting / Gegevens importeren / importeren van de flitslocaties.". Klik vervolgens op OK om de bestanden te kopiëren.
 

KLANT REACTIES

Clément Lucas - 2023-01-31

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Lana Andre - 2023-01-30

Tevreden

Mathis Rolland - 2023-01-28

I 'm gonna gebruik het veel.