Zodra gekocht, hebt u de keuze om te upgraden van uw recente aankoop en omzetten in een jaarlijks abonnement, gedurende de eerste zeven dagen na uw aankoop. Zodra u voor het eerst aanschaft, ontvangt u een login en wachtwoord, toegang te krijgen tot uw privéruimte klanten. Er zal u zitten kundig voor downloaden uw updates, en te vernieuwen uw aankopen. Als u een promotiecode hebt, zal u zitten kundig voor gebruik in uw eigen klantenpagina

Kies de fabrikant en het model van uw GPS-toestel

en download de nieuwste update beschikbaar is. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische  


Kies uw taal
  Nederlands   Kies uw taal

Om uw GPS-apparaat bij te werken: TomTom ONE XL Europe met de meest recente flitspaal database, volgt u de volgende instructies.

Allereerst, zorg ervoor dat u hebt het corresponderende toerental camera bestand, maar ik heb voor uw TomTom ONE XL Europe apparaat gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als er nog steeds heb het niet, kun je nu krijgen invullen van het formulier zie je aan de linkerkant van deze pagina.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw TomTom ONE XL Europe apparaat naar uw pc met behulp van een USB-kabel. Zodra uw systeem heeft een nieuwe externe opslag drive, bladert u naar de kaart map. U herkent de kaart map omdat zijn naam is samengesteld met behulp van de landcode. (ES_UK_FR bijvoorbeeld)
  3. Kopieer alle bestanden die je uitgepakt voordat naar die map. Nu bent u klaar om uw TomTom ONE XL Europe apparaat wilt loskoppelen van uw computer. Herstart je TomTom ONE XL Europe apparaat. Als u oude versie en misschien heb je eerst naar "Hoofdmenu / Wijzig voorkeuren / inschakelen, uitschakelen POI´s". Dan kunnen alle categorieën van de flitspaal. Ten slotte, voor elke versie, ga naar ". / Beheer NP´s / Waarschuw nabij NP" en het instellen van de manier waarop het apparaat u waarschuwen wanneer de snelheid nadert.
Ontvang de meest recente flitspaal database update
Installatie handleiding over hoe u uw apparaat bij te werken
Ondersteuning nodig? Vragen voor andere relevante vragen. Dienst, 100% legaal
Neem een kijkje naar onze nieuwste flitspaal database entries